Terror: Minimér risikoen

Human Advisor Group har udviklet en effektiv model, som gør det enkelt at etablere et professionelt terrorberedskab.

Det svære er at lave et beredskab, der rent faktisk virker, når ballonen går op.

Vi bidrager med viden, rådgivning og uddannelse på tre områder, specifikt i forhold til policies og procedurer i organisation, herunder kriseplaner og procedurer ved trusler, forsvundne og/eller tilskadekomne medarbejdere o.lign.

I får én fast rådgiver, som er jeres primære rådgiver og underviser, idet vi efter aftale gerne vil have mulighed for at inddrage yderligere konsulenter, hvis situationen kræver det.

Og så tror vi i øvrigt ikke på “cookie-cutter” metoder: Vi tilpasser jeres terrorberedskab, så det passer til netop jeres organisation. Det er nemlig den eneste måde vi kan være sikre på, at I får det udbytte, I har brug for. Med andre ord: Jeres terrorberedskab skal virke i praksis, så I ikke alene minimerer jeres risici – men også de menneskelige og økonomiske omkostninger, hvis krisen rammer.

Brug for inspiration? Lyt til denne episode af vores Risiko Radio podcast, hvor Michael Sjøberg og Tomas Hellum diskuterer, hvordan man bedst kan gennemføre det første krisemøde, fx efter et terrorangreb:

 

Skal vi mødes? Ring til Michael Sjøberg på 30256474 eller skriv på ms@humanadvisor.dk