Sådan rådgiver du skarpt under pres.

Din dagligdag er formentlig kendetegnet ved ekstremt produktive arbejdsdage, dyb koncentration, høj kvalitet og konstant mange deadlines og opgaver at holde styr på.

Det stiller store krav til din selvindsigt, robusthed og din evne til at planlægge og strukturere din hverdag. Du skal stortrives i travlheden og være langtidsfrisk trods et krævende og belastende arbejde.

Med sin baggrund som forhandler i gidsel- og kidnapningssituationer rådgiver Michael Sjøberg om, hvad der skal til, for at du hele tiden kan levere tillidsvækkende rådgivning og en præstation i topklasse.

Det handler blandt andet om personligt overskud, når du skal sikre den bedst mulige præstation og holde hjernen skarp uden at brænde sammen på lang sigt. Med undervisningen på Upgraded Advisor, vil Michael Sjøberg gøre dig i stand til at udnytte dine egne ressourcer bedst muligt, så du er på forkant med din egen præstation, robusthed og trivsel.

Du får praktiske værktøjer og strategier til at optimere din effektive arbejdstid, reducere de negative konsekvenser af langtidsakkumuleret stress og styrke din præstation.

Undervisningen har tre fokusområder:

1)       Skab forudsætningerne
Struktur og faste vaner genererer kampkraft i hverdagen – og modstandskraft (resiliens), når det brænder på. Du får input til, hvordan du som rådgiver kan arbejde bevidst med at opbygge kampkraft i det daglige arbejde – og hvilke forudsætninger, der skal til for, at din performance stadig er i top, når der er pres på.

2)       Hack din egen produktivitet
Din evne til at omsætte både viden, uddannelse, erfaring og intelligens til god rådgivning, kræver at din hjerne fungerer – også når du er under tidspres. Lær at hacke din egen produktivitet både ved skrivebordet og på farten her og nu.

3)       Upgraded Advisor-konceptet
Som med mange andre ting virker værktøjerne kun, hvis de rent faktisk bliver brugt. Du får inspiration til, hvordan du kan implementere Upgraded Advisor-konceptet i din hverdag og fremover.

 

Om Michael Sjøberg
Michael har mange års erfaring som rådgiver, blandt andet med speciale i gidsel- og kidnapningssager. I hans arbejde er det med andre ord afgørende, at han er mentalt kampklar og klar til at yde fejlfri og professionel rådgivning – egenskaber som kan overføres til andre brancher, hvor tempoet er højt.

Han er uddannet Critical Incident Stress Debriefers fra ICISF i Maryland, USA og har været med til at grundlægge forsvarets gidseloverlevelseskoncept og undervist mange instruktører og specialeenheder i afhøringsteknik og kommunikation under pres.

Michael har over de seneste år cementeret sig som dansk erhvervslivs førende ekspert og rådgiver i kropssprogsanalyse, løgndetektion og underviser desuden i en række forhandlingskurser.

 

Undervisningen er for dig, som…
… er leder eller medarbejder, og som gerne vil have inspiration til og viden om, hvad man i brancher præget af højt tempo og præstationskultur kan gøre for at stortrives i travlheden, forblive langtidsfrisk og levere på topniveau.

Vil du vide mere?

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne (skal udfyldes)

    Din besked (skal udfyldes)